top of page

Compte enrere…


D’aquí a pocs dies comença la 5a Acordionada de Tortellà. Les darreres setmanes us hem animat a venir i gaudir d’aquesta festa. També us hem convocat a participar als tallers d’acordió diatònic impartits per en Perepau i la Guida.

Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi, com també de reservar dinar per als qui us acompanyin.

Els que sou de Tortellà i voltants, només us heu d’apropar a Ca la Maua, el forn de Tortellà, per comprar el tiquet per avançat. Els que veniu de més lluny o us decidiu a darrera hora, podreu comprar el tiquet a la taula de l’organització instal·lada al Casino. Ep! les places són limitades…

Us animem a participar a tots els actes, des del ball de divendres a la nit fins el Jam Tocaràs de dissabte al vespre, passant per les matinades, tallers, cercavila, dinar amb cantada de corrandes i el concert.

En Carolino ens cantarà les corrandes de llevant de taula. A veure qui s’atrevirà a fer-li la rèplica…

El presentador del concert serà el pallasso Miquel Ollé. En Manelic de Pera, l’artista convidat. També actuaran: Guida Sellarés i Perepau Jiménez, Guillem Sobrepera, Pep Camps i Xevi Pallàs, Elies Fernández, Koldo González i TruJazz, Alba Tomàs i companyia, Valentí Alsina, Miriam Valls, Ara Pla!, Marta Rius i Queralt Camps, i Liv Hallum i Josep Vilarrublas.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Darreres entrades
Cerca per paraules clau
No hay tags aún.
bottom of page