top of page

30 de setembre de 2017... Tots a acordionar a Tortellà


Quan comença l'estiu, els del MALL ens posem les piles per preparar la propera Acordionada. Aquest any serà el 30 de setembre, jornada de reflexió,una bona activitat per acompanyar-la amb música.

L'Acordionada de Tortellà arribarà puntualment, com cada any, el darrer dissabte de setembre amb la promesa de gaudir d'un dia sencer de la música d'arrel i de l'acordió. La gent del MALL hem programant un munt d'activitats que revoltaran el poble i faran que a tot arreu i hagi gent manxant i fent gresca. Com a mostra us deixem el cartell d'aquest any, on ja s'expliquen algunes de les activitats que hi haurà.

Enguany l'artista convidat és en Marc del Pino, acordionista, compositor i professor d'acordió diatònic en diversos centres arreu de Catalunya. Ell farà l'actuació principal al concert de tarda i un interessant taller al matí sobre improvisació amb acordió.

Inscripció als tallers i reserva de dinars

Ja podeu fer la inscripció als tallers d'acordió diatònic, on aquest any estrenem la novetat d'un tercer nivell per mirar que tothom s'hi trobi a gust i pugui aprendre i compartir la seva música.

També és oberta la reserva de dinars. Ja sabeu que és un moment molt divertit per què, a les postres, la gent de Cor de Carxofa cantarà corrandes i sempre volen que la gent s'animi adir la seva.

Nova web i xarxes socials

Amb aquesta VIII Trobada d'Acordionistes també hem volgut estrenar web. Ja heu vist que hem mirat que tot estigui molt clar i a l'abast de tothom. A la web trobareu tota la informació sobre l'edició de 2017, però també moltes imatges, els cartells i records de les anteriors edicions.

També hem renovat les xarxes socials, hem obert un compte a Instagram i un canal a YouTube. El dia de l'Acordionada, esperem que tothom publiqui moltes fotos a Instagram, Twitter i Facebook fent servir el hashtag #acordionadatortella. I els qui tingueu videos antics de altres edicions de l'Acordidonada, si us plau, contacteu-nos a través del correu acordionada@gmail.com

No oblideu: el dissabte 30 de setembre de 2017 us esperem a Tortellà!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Darreres entrades
Cerca per paraules clau
No hay tags aún.
bottom of page