top of page

Apunta't als Tallers de l'Acordionada ;-)


El proper 30 de setembre celebrem la VIII Acordionada de Tortellà. L'artista convidat d'aquest any és en Marc del Pino, acordionista, compositor i professor d'acordió diatònic. La proposta d'en Marc és fer un Taller d'introducció a l'improvisació amb l'acordió diatònic. De tota manera, com es tracta de treballar la improvisació, també s'admeten altres instruments, com ara l'acordió cromàtic.

Què es farà durant el Taller de Marc del Pino?

  • Taller en el que es treballaran alguns aspectes essencials per a aproximar-se a l'improvisació amb l'acordió diatònic.

  • Es proposarà una dinàmica participativa per tal de posar en pràctica cadascun dels punts a treballar. Tammateix, no és necessari tenir experiència en aquesta disciplina per a inscriure's al taller.

  • És recomanable que els inscrits portin el seu instrument afinat en SOL-DO.

  • Tot i que en principi la proposta está dirigida las diatònics, s'accepta la inscripció amb altres instruments.

Com cada any tindrem també Taller de nivell Bàsic conduit per l'Alba Tomàs. I, com a novetat, a també oferirem un taller d'Iniciació per aquells qui volen tastar aquest instrument.

::: INSCRIPCIÓ ALS TALLERS: http://bit.ly/Tallers17

::: RESERVA DE DINARS: http://bit.ly/reserva_dinars17

Durant tot el dia hi haurà un munt d'activitats a l'entorn de la música d'arrel i l'acordió diatònic: tallers, cercavila, vermut, dinar amb cantada de corrandes, concert i ball. Us hi esperem! Reserveu ja la data i feu difusió de la jornada entre els vostres amics.

Més informació:

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Darreres entrades
Cerca per paraules clau
No hay tags aún.
bottom of page