top of page

Tot a punt per la festa!


Recta final. Ja tenim tot a punt per l'Acordionada de Tortellà. Us hi esperem el proper dissabte 30 de setembre amb una jornada plena d'activitats i música festiva.

:: Als qui veniu als Tallers

Us esperem a la paradeta del MALL, a la Plaça de Mercat, a les 9h del matí. Allà us direm on teniu cada professor/a:

  • Marc del Pino > AVANÇAT > Taller d'introducció a l'improvisació amb l'acordió diatònic. Es proposarà una dinàmica participativa per tal de posar en pràctica cadascun dels punts a treballar. Tammateix, no és necessari tenir experiència en aquesta disciplina per a inscriure's al taller. És recomanable que els inscrits portin el seu instrument afinat en SOL-DO. S'accepta la inscripció amb altres instruments.

  • Alba Tomàs > BÀSIC > impartirà el taller d'acordió bàsic, per a alumnes ja iniciats.

  • Bet Suero > INICIAL > farà el taller d'acordió per a alumnes que acaben de començar o no han tocat mai i volen conèixer l'instrument.

:: Als qui veniu després a la festa

Aquestes són algunes de les activitats que trobareu:

12:30h > Cercavila pels carrers de Tortellà. Els comerciants del poble oferiran els seus productes als músics i acompanyants per ajudar a recuperar forces i seguir amb la gresca!

13:30h > Dinar i corrandes. Dinar popular i cantada de Corrandes al Casino de Tortellà. Cal fer reserva per l'àpat (fins el 28 de setembre de 2017). Les corrandes aniran a càrrec de membres de Cor de Carxofa. També hi haurà equip de sò per a tots els valents que vulguin sortir a tocar i cantar per tal d'amenitzar l'àpat, serà la nova Jam' Vermut

16:30h > Concert a la Plaça. Mireu el programa a banda. En acabar el concert es farà la rifa de la tradicional panera i, després, ball amb porronet i coca de forner per als dançaires que s'animin a ocupar la plaça. També hi haurà la participació de QRambla.

Al vespre, Jam' Tocaràs al Cafè Roc

Durant tot el dia Fira de Luthiers a la Plaça Mercat

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Darreres entrades
Cerca per paraules clau
No hay tags aún.
bottom of page